سامانه استخدام جو|تلاش برای استخدام ۱۱هزار نیرو در قالب بودجه ۹۷




تلاش برای استخدام ۱۱هزار نیرو در قالب بودجه ۹۷

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه هدفگذاری وزارت بهداشت رسیدن به شاخص ۲.۶ تخت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر است، گفت: برای رسیدن به این شاخص باید ۵۰ هزار تخت جدید در حوزه دولتی بسازیم.
دکتر سیدعلی صدرالسادات در چهارمین کنگره تخصصی و اولین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات با بیان اینکه شعار این کنگره عزم ملی، همکاری و جلب مشارکت برای ساخت بیمارستان‌های استاندارد است، گفت: در حال حاضر تعداد کل تخت‌های در حال بهره‌برداری ما بیش از ۱۲۰ هزار تخت است. همچنین در ۳۵۰ بیمارستان حدود ۴۵ هزار تخت فرسوده داریم.
وی با بیان اینکه هدفگیری وزارت بهداشت در حوزه درمان رسیدن به شاخص ۲.۶ تخت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر است، گفت: برای اینکه بتوانیم در سال ۱۴۰۴ به این شاخص دست یابیم حداقل باید ۵۰ هزار تخت جدید بسازیم. البته خوشبختانه با اقدامات چند سال اخیر موفق به ساخت بیش از ۲۵ هزار تخت جدید در دوره گذشته شدیم و توانستیم شاخص تخت‌های بیمارستانی را از ۱.۶ به ۲ تخت به ازای هر ۱۰۰۰ نفر برسانیم حال برای رسیدن به شاخص ۲.۶ باید ۵۰ هزار تخت جدید در بخش دولتی بسازیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه اکنون ۲۹۰ پروژه بیمارستانی در حال ساخت است که شامل ۴۶ هزار تخت بیمارستانی است، افزود: این پروژه‌ها شامل بیمارستان‌های جدید، بخش‌های جدید و یا بخش‌های جدید جایگزین است. باید توجه کرد که حداقل اعتبار مورد نیاز برای به اتمام رساندن این پروژه‌ها ۱۸ هزار میلیارد تومان است. در عین حال اگر این ۴۸ هزار تخت در حال ساخت را کم کنیم، باز هم به ۵۰ هزار تخت بیمارستانی جدید نیاز داریم که اعتباری بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان را می‌طلبد.
صدرالسادات با بیان اینکه برای تکمیل و تجهیز بیمارستان‌های در حال ساخت ۴۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، گفت: این در حالیست که منابع دولتی بسیار محدود است. باید توجه کرد که در سال گذشته برای ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها، وزارت بهداشت ۱۷۰۰ میلیارد اعتبار دولتی داشت و در سال ۹۶ نیز میزان این اعتبار به ۱۸۰۰ میلیارد تومان رسید. حال برای سال ۹۷ هم چیزی که به مجلس ارائه شده، همین ۱۸۰۰ میلیارد تومان است. این در حالیست که اگر بخواهیم پروژه‌هایمان را طی هشت سال آینده ادامه دهیم، باید حداقل سالی ۴۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار داشته باشیم. بنابراین بخش دولتی تکافوی این اعتبارات را نمی‌کند و باید از ظرفیت خصوصی، خیرین و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی استفاده کنیم.
وی یکی دیگر از معضلات وزارت بهداشت را کمبود نیروی انسانی عنوان و اظهار کرد: از سال ۹۱ تا کنون دولت مجوز استخدام ۱۰ هزار و ۲۲ نفر نیرو را برای بیمارستان‌های جدیدالاحداث صادر کرده است. در عین حال تعداد نیروی انسانی در شرف استخدام در سال ۹۶ برای وزارت بهداشت ۱۱ هزار نفر است. بنابراین مجموع نیروهای تامین شده از سال ۹۱ تا کنون به صورت دولتی برای تخت‌های جدید ۲۱ هزار نفر است. این در حالیست که ما برای تخت‌های جدیدمان که در دولت یازدهم ۱۵ هزار تخت بود، حداقل به ۳۷ هزار و ۵۰۰ نفر نیرو نیاز داشتیم. بنابراین در حال حاضر برای بیمارستان‌هایی که افتتاح شدند ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر کسری نیرو داریم.
صدرالسادات با بیان اینکه اگر بخواهیم برای هشت سال آینده برای این میزان تعداد تخت مورد نیازمان، به تعداد کافی نیروی انسانی داشته باشیم، نیازمند ۱۲۵ هزار نیرو هستیم، گفت: یعنی سالانه ۱۵ هزار نیروی دولتی نیاز داریم که این تعداد به هیچ وجه با سیاست‌های انقباضی دولت مطابق نیست.
صدرالسادات ادامه داد: امسال در برنامه ریزی بودجه سال ۹۷ تلاش جدی کردیم تا سازمان برنامه و بودجه منابع ۱۱ هزار نیروی استخدامی را برایمان لحاظ کند. این در حالیست که معمولا اعتبارات جاری وزارت بهداشت در حوزه حقوق و دستمزد بیش از سالی ۱۰ درصد افزایش نمی‌یابد. بنابراین هم در بحث منابع مورد نیاز برای ساخت و تجهیز بیمارستان و هم در حوزه مجوزهای مورد نیاز برای جذب نیروی انسانی و اعتبارات آن مشکل داریم. حال اگر بخواهیم به روش دولتی پیش رویم، امکان حل این مشکلات وجود ندارد. بنابراین باید از بخش غیردولتی کمک بگیریم.
وی با بیان اینکه باید راهبردی را برای کمک از بخش خصوصی در حوزه سلامت پیش ببریم، گفت: بر این اساس می‌توانیم شاهد توسعه زیرساخت‌های سلامت، استفاده از منابع مالی پایدار بخش خصوصی، کاهش قیمت تمام شده خدمات، تقویت برنامه‌های نظارتی دولت و … باشیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت با اشاره به قوانین و برنامه‌های مختلف دولت و مجلس در راستای کمک گرفتن از بخش غیردولتی در حوزه سلامت گفت: خوشبختانه وزارت بهداشت توانسته بر اساس این قوانین ساختارهایی را در حوزه اقتصادی و کارگروه‌هایی را در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت ایجاد کند و بر همین اساس برخی بخش‌ها و پروژه‌ها در حوزه سلامت به بخش خصوصی واگذار شده است.
صدرالسادات با اشاره به تدوین آئین‌نامه‌های مرتبط به بندهای الف و ب تبصره ۱۹ قانون بودجه سنواتی، گفت: در این آیین‌نامه ضمانت‌های جدی‌تری برای مشارکت‌های بخش غیردولتی در حوزه سلامت ایجاد شده است. در بخشی از این آیین‌نامه اعلام شده که به منظور توسعه مشارکت‌های مردمی و بخش غیردولتی در امور درمان وزارت بهداشت، ۱۰ درصد از فعالیت خود را در بخش دولتی بر اساس ساز و کار پیش بینی شده در قانون مدیریت خدمات کشوری به بخش خصوصی واگذار کند. ما سعی می‌کنیم بستر این کار را در سال ۹۶ فراهم کنیم تا جهش خوبی را از سال آینده در این حوزه داشته باشیم و بتوانیم به این تکلیف عمل کنیم.
صدرالسادات ادامه داد: همچنین در بخش دیگری از این آیین‌نامه در راستای مشارکت بخش خصوصی در حوزه سلامت، وزارت بهداشت مکلف شده که منابع لازم را برای خرید خدمات واگذار شده، فراهم کند. همچنین در این آیین‌نامه اعلام شده که ارائه خدمت در فعالیت‌های واگذار شده مطابق تعرفه مصوب هیات وزیران باشد، اما در تبصره‌ای اعلام کردند که در صورت تفاوت قیمت تمام شده با تعرفه دولتی، وزارت بهداشت می‌تواند مابه‌التفاوت خدمت خریداری شده را به بخش خصوصی بپردازد. در عین حال بحث‌هایی هم در این آیین‌نامه درباره افزایش دوره‌های قراردادی متناسب با مدل مالی و مدت زمان لازم برای دوره سرمایه گذاری بهره‌برداری و تنفس اعلام شده است.
وی همچنین گفت: در بخش دیگری از این آیین‌نامه امکان استفاده از مستخدمین دولتی در بخش خصوصی فراهم شده و وزارت بهداشت مکلف است که با رعایت بند ۲۱ قانون مدیریت کشوری تمهیدات لازم را در این زمینه ببیند. به نظر من با توجه به تمهیدات ایجاد شده، می‌توانیم اطمینان بیشتری به سرمایه گذاران حوزه سلامت بدهیم.
صدرالسادات با اشاره به برخی اقدامات در دست انجام دولت نیز گفت: پیشنهاد لایحه مشارکت عمومی خصوصی در کمیسیون اقتصادی دولت در حال بررسی است. همچنین پیشنهاد خرید خدمت از بخش غیردولتی هم در حال بررسی است و فکر می‌کنم این پیشنهادات منجر به نتایج مناسبی شود.
در ادامه این کنگره دکتر ناصری پور – رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر لزوم نظرخواهی از جامعه پزشکی در حوزه ساخت بیمارستان، گفت: اگر ما اظهار نظر نکنیم چه کسی باید درباره ساخت و تجهیز بیمارستان‌ها اظهار نظر کند. باید توجه کرد که ساخت و ساز بیمارستان و تجهیزات آن آموزش، مراحل درمانی و … را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین جامعه‌ای که می‌خواهد ساخت بیمارستان را انجام دهد حتما باید از پزشکان نظرخواهی کند. تعجب می‌کنم که دل برخی‌ها، از اظهار نظر ما در این حوزه به درد می‌آید.
وی با بیان اینکه در دنیا عمر مفید بیمارستان‌ها بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ سال است، گفت: این در حالیست که در کشور ما عمر مفید بیمارستان‌ها بین ۳۰ تا ۴۰ سال است. امیدوارم این کنگره در راستای افزایش طول عمر مفید بیمارستان‌هایمان باشد تا در منابع‌مان صرفه جویی شود.
ناصری‌پور با بیان اینکه راه‌اندازی هر تخت بیمارستانی حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان هزینه برمی‌دارد، گفت: امیدوارم بتوانیم با افزایش بهره‌وری و ساخت بیمارستان‌های استاندارد، در راستای صرفه جویی منابع گام برداریم. همچنین امیدوارم با استفاده از تکنولوژی‌های جدید و حرکت به سمت ساخت بیمارستان‌های هوشمند در راستای صرفه جویی در هزینه‌ها و انرژی گام برداریم و به سمت ساخت بیمارستان‌های تخصصی رویم که می‌تواند از مشکلات آینده ما پیشگیری کند
بازديد : 538


اشتراک گذاري اين مطلب در :  
اشتراک گذاري در تلگرام    اشتراک گذاري در واتس آپ    اشتراک گذاري در تويتر    اشتراک گذاري در فيس بوک

آگهي استخدام

استخدامهاي معتبر و ويژه

آگهي استخدام


اخبار استخدام

 

استخدام نیرو

 

استخدام سال 97

 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی

 

دکتر سیدعلی صدرالسادات

 

سامانه استخدام جو

کانال سامانه استخدام در تلگرام

ارسال نظر در مورد اين خبر

    (کد داخل تصوير را وارد نماييد)
آگهي استخدام

امکانات اعضاي سامانه

استخدام  نمايش استخدامهاي مرتبط با مدرک شما
استخدام  نمايش استخدامهاي مرتبط با استان و شهر شما
استخدام  دانلود رايگان نمونه سئوالات آزمونهاي استخدامي
استخدام  آگاهي از استخدامهاي روز، دولتي و خصوصي
استخدام  اطلاع رساني استخدام هاي جديد از طريق ايميل و پيامک
استخدام  انتشار آني آگهي هاي رسمي و معتبر کشور



این سایت در ستاد ساماندهی سایتهای اینترنتی ثبت گردیده و فعالیت آن تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد
طراحی از سنا نت